Projektipalvelut

Toteutamme monipuoliset teollisuuden, rakentamisen ja prosessiteollisuuden teräsrakenne- ja putkistotyöt valmistuksesta asennuksiin. Kumppaniverkostomme kanssa voimme toteuttaa myös rakenteiden suunnittelun kulloisenkin tarpeen mukaisesti. 

Tuotantomme on sertifioitu EN1090 vaatimusten mukaan toteutusluokkaan Exc 3 saakka ja laatujärjestelmämme kattaa niin tavanomaiset rakenneteräkset kuin kirkkaatkin teräslaadut. Tilamme mahdollistavat suurten ja vaativien teräsrakenteiden, kuten erilaisten kuorirakenteiden ja siilojen projektivalmistuksen.

Referenssit

"Yhteistyömme on kehittynyt vuosien varrella saumattomaksi."

Olemme tehneet yhteistyötä Metallityö Vainion kanssa vuodesta 2000. Yhteistyömme on kehittynyt vuosien varrella saumattomaksi. Puun lämpökäsittelykamaritoimituksiamme on mennyt useisiin maihin maailmalla. Metallityö Vainio on valmistanut meille näiden kamareiden ruostumattomat teräsrakenteet ja oheislaitteet sekä asentanut niitä Suomessa ja Euroopassa. Yhtiö on tehnyt meille myös osavalmistusta ja puutavarakuivaamojen asennuksia Suomessa.

Omalta osaltaan tuotekehitykseemme on vaikuttanut Metallityö Vainiolta saatu palaute ja kehittämisideat. Myös projektien aikataulujen ja kokonaistyömäärän ennustaminen ovat yhteistyön aikana kehittyneet myönteisesti. Valintakriteerimme keskeisiä tekijöitä yhteistyökumppanillemme olivat paikallisuus sekä projektissamme tarvittava osaaminen ja asennustyökapasiteetti.
Haluamme jatkaa kehittävää ja myönteistä yhteistyötä Metallityö Vainion kanssa, koska yhteistyömme on ollut helppoa ja sitoutunutta.”

Timo Tetri
Business Manager
Jartek Invest Oy, Lahti
Puunjalostuksen laitteisiin ja linjastoihin erikoistunut projektitalo.

Asiakkaitamme

Jartek logo
Genano logo
Rakennusliike Lipsanen Oy logo
Peab logo
YIT logo