Konepajapalvelut

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa koneen osia yksittäisistä komponenteista suuriin järjestelmäkokonaisuuksiin luotettavasti, joustavasti ja nopeasti. Käytössämme on monipuolisen tuotantolaitteiston lisäksi myös vahva alihankintaverkosto, jonka ansiosta voimme räätälöidä palvelumme juuri asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Ihminen maalaa
Referenssit

"Yhteistyömme on ollut rakentavaa ja koko ajan kehittyvää."

”Olemme tehneet yhteistyötä Metallityö Vainion kanssa vuodesta 2010. Yhteistyömme on ollut monipuolista tuotannon eri vaiheiden kehityksestä, hitsattujen rakenteiden valmistuksesta ja toimituksesta aina kokonaisten laitteiden kokoonpanoon. Uusiin laitteisiin toimitettavien komponenttien ja kokoonpanojen lisäksi olemme tehneet yhteistyötä laitteiden peruskunnostuksessa.

Jo yhteistyötä aloittaessamme suunnitelmat ja lupaukset olivat rehellisen avoimia ja kunnianhimoisia. Ensimmäiset koe-erät ja toimitukset valmistuivat ajallaan ja oikeanlaatuisina, josta syystä yhteistyömme lähti kehittymään nopeasti nykyiseen laajuuteensa.

Yhteistyömme on ollut rakentavaa ja koko ajan kehittyvää. Kommunikointi on ollut helppoa asiantuntevien yhteyshenkilöiden kanssa ja kehityshankkeet on toteutettu sovitusti. Yhteistyömme laajenee komponentti- ja osatoimituksissa ja syvenee laajentamalla toimituskokonaisuuksia.”

Heikki Ojala
Vice President, Global Production
Normet Oy, Iisalmi
Valmistaa kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneita ja -laitteita.

"Metallityö Vainio ymmärtää hyvin tuotantofilosofiamme asettamat erityisvaatimukset."

”Olemme hankkineet YSAKOLTA valujen koneistusta ja Metallityö Vainiolta hitsattuja rakenteita. Yhteistyömme on sujunut hyvässä hengessä. Voimme keskustella ja pohtia tulevaisuuden suunnitelmistamme avoimesti.

Vainio sijaitsee lähellä Ylä-Savossa ja tarjoaa palveluita, joita tarvitsemme alihankintaverkostossamme. Metallityö Vainio ymmärtää hyvin tuotantofilosofiamme asettamat erityisvaatimukset ja pystyy toimittamaan suoraan tuotantolinjamme tarpeisiin. Tulevaisuudessa yhteistyömme kasvaa ja Metallityö Vainio-konserni on vahvana kumppanina viemässä yläsavolaista osaamista maailmalle kanssamme.”

Tiina Haapalainen
Hankintapäällikkö
Ponsse Oyj
Metsäkoneiden tuottaja

Asiakkaitamme

Andritz
Logset