Töihin meille

Metallityö Vainio yhtiöt on kehittyvä konepajakonserni, joka tarvitsee osaajia eri ammattialoilta. Tarjoamme myös oppimis- ja kehityspolkuja eri työtehtäviin.

Tuotannon työtehtäviin kuuluvat mm: osavalmistus, hitsaus, koneistus, kokoonpano, pintakäsittely sekä erilaiset logistiikan työtehtävät.

Toimihenkilöiden työtehtävät koostuvat erilaisista asiakaspalvelun, tuotannon ohjauksen ja -kehittämisen sekä hallinnon tehtävistä. Yrityksellämme on vahvojen, eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta voimme tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, useita polkuja kehittyä osaajana sekä suhdanteiden vaihtelusta riippumattoman, vakaan työpaikan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Hitsaajia konepajalle ja asennuskohteisiin

Etsimme oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä tekijöitä, jotka ovat motivoituneita kehittymään hitsauksen moniosaajiksi. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen RST-, alumiini-, putki- tai robottihitsauksesta. Sinulla on jo suoritettuna, tai ainakin valmiudet suorittaa tarvittavat hitsaajanpätevyyskokeet. 

Asennustehtäviin etsimme hitsaajia, joilla on matkustusvalmiutta, sillä asennuskohteet sijaitsevat eri puolella Suomea ja Eurooppaa. Työturvallisuus- ja tulityökorttikortti järjestetään tarvittaessa ennen töiden aloitusta. 

Kokoonpanotyöntekijöitä

Tarjolla on monipuolisesti erilaisia tehtävänkuvia, joihin kuuluvat sähkö, hydrauliikka, mekaniikka, erilaiset esivarustelut ja sekä muut kokoonpanon työtehtävät. Kaikkea ei tarvitse osata, sillä työtehtävät räätälöidään hakijan kokemuksen sekä toiveiden mukaisesti! Lisäksi koulutamme tarvittavat osa-alueet.

Etsimme oma-aloitteisia, itsenäisiä ja oppimishaluisia tekijöitä tiimin jäseniksi. Työturvallisuuskortti järjestetään ennen töiden aloitusta. Työnkuva edellyttää suomen kielen osaamista. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen koneenasennus- ja/tai korjaustehtävistä sekä englannin kielen osaamisen.

CNC koneistajia

Olemme investoimassa merkittävästi uusiin tuotantolaitteisiin ja etsimme tytäryhtiöömme YSAKO Oy:lle CNC-koneistajia keskiraskaiden teräs- ja valukomponenttien toteuttajaksi moniakselisilla työstökeskuksilla. Työ on pääasiallisesti 2-vuorotyötä.

Pääset työskentelemään keskiraskaiden teräs- ja valukomponenttien toteuttajana moniakselisilla työstökeskuksilla. Työtehtäviisi kuuluvat valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti koneiden ohjelmointi, käyttö ja ylläpito sekä kappaleiden viimeistely.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta keskiraskaiden tai raskaiden kappaleiden moniakselisesta koneistamisesta erityisesti Heidenhain -ympäristössä. Eduksi katsotaan Fanuc -järjestelmän hallinta. Olet käytännönläheinen, kehittämishaluinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

HAE NÄIN

Toteutamme hitsaajien, koneistajien ja kokoonpanotyöntekijöiden rekrytoinnit yhteistyössä Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Yhteistyössä olemme löytäneet jo paljon uusia osaajia tiimiimme. Sinulla on mahdollisuus työllistyä pysytvästi Vainiolle niin suoraan kuin määräaikaisen työsuhteen tai oppisopimuksen kautta. Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Voit myös lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen avoinna oleviin työtehtäviin tai mikäli olet kiinnostunut muista työmahdollisuuksista meillä.  Vapaamuotoisen hakemuksen pyydämme toimittamaan alla olevalla lomakkeella. Laita vapaaseen kenttään ensimmäisenä otsikoksi tehtävä johon olet hakemassa.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV oheisella lomakkeella