2940-1

Tommi Lähteinen
Toimitusjohtaja
GSM 050 5900 906

5072-

Vesa Vainio
Tehtaanjohtaja
GSM 0400 649 766


Markku Hakala

Markku Hakala
Tuotannonohjaus- ja kehitys
konepaja- ja projektipalvelut
GSM 040 5119316

DSC 8204 (kopio)

Mika Leinonen
Liiketoiminta-aluevastaava
kokoonpanopalvelut
GSM 0400 178351

4974-1

Mika Airaksinen
Tuotantopäällikkö
koneistuspalvelut
GSM 040 125 1592


Töihin Vainiolle?

Metallityö Vainio yhtiöt on alati kehittyvä konepajakonserni, joka tarvitsee osaajia eri ammattialoilta. Tuotannon työtehtäviin kuuluvat mm: osavalmistus, hitsaus, koneistus, kokoopano, pintakäsittely sekä erilaiset logistiikan työtehtävät. Toimihenkilöiden työtehtävät koostuvat erilaisista asiakaspalvelun, tuotannon ohjauksen ja -kehittämisen sekä hallinnon tehtävistä. Yrityksellämme on vahvojen, eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta voimme tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, useita polkuja kehittyä osaajana sekä suhdanteiden vaihtelusta riippumattoman, vakaan työpaikan.

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme mm. seuraavia ammattilaisia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

Hitsaajia
Lisäämme hitsaamomme kapasiteettia ja etsimme joukkoomme uusia osaajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on suoritettuna tai valmiudet suorittaa tyypilliset levyluokkapätevyydet. Vahvuudeksi luemme kokemuksen HST- ja RST-hitsauksesta, putkihitsauksesta tai robottihitsauksesta. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja halukas kehittämään itseäsi hitsauksen moniosaajaksi.

CNC koneistajia
Investoimme uusiin koneisiin ja etsimme vaativien koneistusten rautaisia ammattilaisia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu keskiraskaiden valurauta- ja teräskappaleiden koneistaminen moniakselisilla koneistuskeskuksilla, koneiden ohjelmointi sekä kappaleiden mittaaminen, viimeistelyt ja muut tyypilliset koneistajan tehtävät.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta keskiraskaiden/raskaiden kappaleiden moniakselisesta koneistamisesta erityisesti Heidenhain- ympäristössä. Olet käytännönläheinen, kehittämishaluinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Cam –osaamisen sekä kokemuksen konepajan työn ohjaamisesta tai kehittämisestä luemme eduksi.

Teollinen pintakäsittelijä
Lisäämme maalaamomme tuotantokapasiteettia ja etsimme joukkoomme teollista pintakäsittelijää keskiraskaiden kappaleiden viimeistelyyn märkämaalaamossamme. Pintakäsittelijänämme olet huolellinen ja viimeistelet tuotteidemme laadun. Olet myös halukas kehittämään itseäsi sekä maalaamomme toimintaa yhteistyössä asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa parhaan asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.


REKRYKOULUTUS 2018

Etsimme uusia alasta kiinnostuneita tekijöita nyt myös RekryKoulutuksen yhteistyössä Ylä-Savon ammattiopiston ja Työvoimapalveluiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua useisiin eri tuotannon työtehtäviin: hitsaajiksi, kokoonpanijoiksi, koneistamotyöntekijöiksi sekä pintakäsittelijöiksi.

Vuoden 2018 aikana yläsavolaisiin teknologia-alan yrityksiin on työllistynyt RekryKoulutusten ja työvoimakoulutusten kautta jo yli 50 henkilöä. Oletko sinä seuraava?

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus ti 21.8.2018 klo 10.00 Pohjois-Savon TE-toimistossa, Karjalankatu 3, Iisalmi. Voit myös seurata infoa osoitteessa www.messilive.fi. Infotilaisuuden jälkeen mahdollisuus tutustumiskierrokselle Metallityö Vainiot yhtiöille; bussikuljetus TE-toimistolta.

Lisätietoja ja ohjeita: TÄÄLTÄ


TYÖHARJOITTELU JA KESÄTYÖPAIKAT

Tarjoamme oppimispolkuja tuotannon ja toimiston tehtäviin niin nuorille kuin aikuisopiskelijoille kesä- ja harjoittelupaikkojen muodossa. Monipuolinen toimintamme tarjoaa mielenkiintoisia kehittymispolkuja erilaisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Työharjoittelupaikkoja löytyy niin hitsaamosta, koneistamosta, kokoonpanosta kuin toimistopuoleltakin. Ole rohkeasti yhteydessä ja luo ura Suomen johtavien kone- ja laitevalmistajien luottokumppanin kanssa!


Vapaamuotoiset hakemukset avoinna oleviin työpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin pyydämme toimittamaan ilman todistusjäljennöksiä osoitteeseen: sari.vainio@mvainio.fi.


Avoimiin työpaikkoihin voit tiedustella myös oppisopimusmahdollisuutta!

Mikäli kiinnostuksen kohteenasi oleva työpaikka ei ole juuri nyt avoinna, voit milloin tahansa lähettää meille vapaamuotoisen työhakemuksen tai tiedustella työskentelymahdollisuuksista osastojemme yhteyshenkilöiltä, joiden yhteystiedot löydät vasemmalta.