Metallityö Vainio investoi voimakkaasti!

METALLITYÖ VAINIO YHTIÖT INVESTOI VOIMAKKAASTI! Metallityö Vainio yhtiöt jatkaa voimakasta investointitahtiaan ja ottaa vuonna 2017 käyttöön uuden hitsausrobotin suurten runko- ja puomikappaleiden hitsaamiseen. Niin ikään koneistamon konekanta saa tehokkaan vahvistuksen loppuvuodesta, kun uusi vaakakarainen työstökeskus otetaan käyttöön. LISÄÄ...


Motoman -hitsausrobotin käsittelylaitteisto on mitoitettu hitsaamaan 6m x 2m x 2m kokoiset kappaleet aina 5000kg painoon saakka. Etäohjelmoinnilla robotti pyritään valjastamaan hyvin monipuolisesti myös pienempien sarjojen kustannustehokkaaseen hitsaamiseen. 

Nykyaikainen, TOS Varnsdorfin valmistama koneistuskeskus on varustettu 2,5x2,5x3m vakioliikkeillä, sekä indeksoivalla kulmapäällä ja pöydän pyörittävällä syötöllä. Se on siis erittäin monipuolinen kone, joka mahdollistaa vaativien, keskiraskaiden valukappaleiden ja teräsrakenteiden tehokkaan ja tarkan koneistamisen. Koneen ohjausjärjestemä on huippunykyaikainen Heidenhain 640.

Uusien investointien ohella molempien järjestelmien yhteyteen on rakennettu toiminnakehityshankkeet, joiden avulla koko tuotantoprosessia voidaan tehostaa ja laitteiden käyttöaste nostaa mahdollisimman korkealle tasolle. Nämä kokoluokaltaan merkittävät investoinnit tulevatkin edelleen vahvistamaan Metallityö Vainio yhtiöiden asemaa kotimaisen konepajateollisuuden luotettavana ja haluttunua verkostokumppanina.